Kiss FM - Vești bune pentru fanele Gossip Girl! Ed Westwick, interpretul lui Chuck Bass, vine în România (2024)

Cool Stuff

Fanele Gossip Girl așteptau cu siguranță de mult timp acest moment.

Miruna Haican

joi, 17 iunie 2021
Kiss FM - Vești bune pentru fanele Gossip Girl! Ed Westwick, interpretul lui Chuck Bass, vine în România (1)

Fanele Gossip Girl așteptau cu siguranță de mult timp acest moment. Celebrul actor Ed Westwick, interpretul personajului Chuck Bass, vine în România, la o nouă ediție de East European Comic Con, care va avea loc în perioada 26-29 august 2021.

Gossip Girl, încheiat in 2012, rămâne până astăzi unul dintre cele mai populare seriale cu adolescenți, numit de New York Magazine "Best Show Ever", iar de Rolling Stone "TV's Hottest Show". Serialul, o ecranizare dupa cartea cu același nume scrisă de Cecily von Ziegesar, a câștigat 18 trofee Teen Choice Award și s-a remarcat prin modul în care a influențat cultura populară și prin poziționarea ca trendsetter (de la modă la stil de viață). Serialul va fi relansat în luna iulie cu o nouă distribuție, însă rămâne de văzut dacă va reuși să se ridice la nivelul seriei originale.

Kiss FM - Vești bune pentru fanele Gossip Girl! Ed Westwick, interpretul lui Chuck Bass, vine în România (2)

Ed Westwick a debutat în lung metrajul regizat de Alfonso Cuaron, Children of Men, și și-a făcut apariția în numeroase filme și seriale precum Breaking and Entering (cu Jude Law, Juliette Binoche și Robin Wright în rolurile principale), J.Edgar (în regia lui Clint Eastwood), Romeo & Juliet, Son of Rambow sau Californication.

Actorul va fi prezent la Sesiunea 2 de sâmbătă după-amiază (16:00-21:00) și la Sesiunea 1 de duminică dimineața (09:30-14:30) 29 august.

Cum se va desfășura East European Comic Con 2021?

Chiar dacă în acest moment nu există un set de norme clare și 100% predictibile pentru a organiza Comic Con,organizatorii au reușit să impună6 măsuri pentru a crea un eveniment sigur și un eveniment care poate fi organizat conform legislației care urmează să fie actualizată pentru luna August 2021.

Cele șase măsuri pe care East European Comic Con se bazează în 2021, sunt: accesul verificat, numărul de participanți este limitat (5000), sesiuni de maxim 5 ore, cu pauze de dezinfectare între acestea, o igienă sporită a mâinilor și, desigur, masca de protecție.

În primele două zile (26-27 august), evenimentul este dedicat celor care doresc să viziteze standurile expoziționale și magazinele prezente, iar în 28-29 August va avea ca invitați actori din cele mai populare seriale și filme de la Hollywood. Evenimentul se va desfășura în București la Romexpo, în pavilioanele B1 și B2 și aleea din fața acestora pe o suprafață de peste 35000 mp.

Tot de astăzi, biletele pentru fiecare sesiune în parte sunt din nou disponibile pentru a fi achiziționate.

Evenimentele, Comic Con Expo Market și Summer Limited Edition vor avea împreună: 7 sesiuni - Joi 26 August 16:00 - 20:00; Vineri 12:00 - 16:00 și 17:30 - 21:30, iar Sâmbătă și Duminică intervalele sunt 09:30 - 14:30 și 16:00 - 21:00. Pentru fiecare sesiune este necesară achiziționarea unui bilet.

Cei care dețin deja un bilet la eveniment și doresc să participe la ediția din luna August, trebuie să intre pe entertix.ro/eecc și să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceștia pot alege o singura sesiune.

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4000 de bilete, capacitatea până la 5000 va fi acoperită de echipa evenimentului, voluntari, expozanți, invitați și un număr de siguranță pentru a nu fi depășită capacitatea.

Desigur, cei care nu reușesc să ajungă la ediția de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru edițiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziționa produse Comic Con (tricouri, stickere, ghiozdane, postere, magneti etc.) sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfășurat.

Pentru a descoperi mai multe detalii despre accesul la eveniment, măsurile de siguranță îi invităm pe participanți să viziteze comic-con.ro.

Măsurile de protecție pentru East European Comic Con 2021

1. Accesul Verificat. Participanții vor putea participa la eveniment dacă prezintă unul din cele 3 documente:
- un certificat de vaccinare mai vechi de 10 zile
- un certificat de testare (rapidă) Antigen cu rezultat negativ efectuat cu maxim 24 ore de la încheierea sesiunii la care participă,
- un certificat de testare RT-PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 ore de la încheierea sesiunii la care participă.

2. Numărul Limitat de Persoane. Pentru a oferi un spațiu aerisit și a diminua riscul pentru participanți, dar în același timp să putem funcționa în parametrii legali, vom limita accesul la 5000 de persoane / sesiune.

3. Numărul de ore limitate. Numărul mare de ore consecutive ale evenimentului a fost redus la 40%. În fiecare zi vor fi 2 sesiuni de 4-5 ore fiecare, pentru a limita riscul unei interacțiuni îndelungate, însă făra a compromite experiența Comic Con.

4. Pauze de Dezinfectare. Între cele două sesiuni, vor exista pauze de 90 de minute, pentru a curăța și dezinfecta spațiile comune și toaletele, dar și pentru a ne pregăti să întâmpinăm următoarele 5000 de persoane.

5. Dezinfectant de mâini. Vom poziționa dezinfectant de mâini în mai multe zone importante, unde persoanele interacționează fizic: Zona de Acces, Aleea Artiștilor, Zona de Gaming, Zona Actorilor, Zona Expozanților, Zona exterioară de alimentație.

6. Masca de Protecție. Indiferent că este vorba de interior sau exterior, masca de protecție trebuie purtată în toate zonele aglomerate.

gossip girlEast European Comic ConChuck Bass

Kiss FM - Vești bune pentru fanele Gossip Girl! Ed Westwick, interpretul lui Chuck Bass, vine în România (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 6468

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.