John Wick: 4. felvonás (2024)

Table of Contents
John Wick: 4. felvonás - Legutóbbi tartalom Keanu Reeves szabályosan könyörgött, hogy AZ legyen a hős sorsa a John Wick 4. végén, és erre jó oka volt A John Wick 4-nek eredetileg teljesen más befejezést szántak, és csak "magunknak" köszönhetjük, hogy a film végül "kétértelműen" zárult Így "vágták le" Keanu Reeves ujját a John Wick 4-ben, és ettől a vicces módszertől a sztár totál ki volt akadva "Hihetetlenül undorító": Oliver Stone darabokra szedte a John Wick 4-et, ami szerinte már nem is film, hanem videójáték Látni akarjátok a John Wick 4. majdnem 4 órás változatát? A producer óvva int tőle, és erre jó oka van A John Wick-filmek rendezője elárulta, hogy melyik karaktert látná a legszívesebben egy önálló filmben Ilyen pofás ajándékkal lepte meg Keanu Reeves a John Wick 4. kaszkadőreit "Nem biztos, hogy bármely más producer mosolyogna": A John Wick 4. rendezője beszámolt a film alternatív befejezéséről és arról, hogy sikerült keresztülvinnie az eredetit Így valósították meg azt az elképesztő, sok-sok lépcsősoron történő zuhanást a John Wick 4. fináléjában A John Wick-filmek producere szerint további spinoffokra is számíthatunk: Akár még azt is megtudhatjuk, honnan jönnek azok a gyilkolásra kiképzett kutyák John Wick-kisokos: Megmagyarázzuk a 4. rész végét és feltárjuk, milyen irányba mehet tovább a franchise VIDEÓ: Valaki a valóságban is megcsinálta John Wick golyóálló öltönyét, és működik! A John Wick 4. rendezője pontosan úgy reagált a film hosszát kritizálókra, mint ahogy James Cameron azokra, akik beleszálltak az Avatar 2. bő háromórás játékidejébe 10 játék, amiben John Wicknek érezhetjük magunkat "Kib*szott szívás": Keanu Reeves elárulta, hogy valaki komolyabban megsérült miatta az egyik John Wick-film forgatásán "Nekünk annyi" - mondta Chad Stahelski, mikor azzal szembesült, hogy a John Wick 4. első vágása közel négyórás lett A franchise legerősebb nyitányára számíthat a John Wick 4. a szakértők előrejelzése szerint Keanu Reeves és a John Wick 4. rendezője egyaránt gyönyörű szavakkal búcsúztatta Lance Reddicket a film premierjén VIDEÓ: A leghosszabb és a legjobb? - John Wick: 4. felvonás kritika KRITIKA: John Wick - 4. felvonás, avagy az eddigi leghosszabb, de a legjobb is? FAQs

John Wick: 4. felvonás (1) John Wick: 4. felvonás (2)

nr

Kritika

nr

Benke Attila

John Wick: 4. felvonás (4)

Bevezető

Eljött hát a nagy leszámolás ideje, John Wick felszabadíthatja magát egy minden eddiginél monumentálisabb, az egész világon átívelő akció során. De vajon maradt még erő John Wickben: a karakterben és ebben az akciófilm-sorozatban?

Megjelenési dátum

John Wick: 4. felvonás - Legutóbbi tartalom

Kommentek

Keanu Reeves szabályosan könyörgött, hogy AZ legyen a hős sorsa a John Wick 4. végén, és erre jó oka volt

Keanu Reeves majdnem egy évtizeden keresztül játszotta el John Wicket, akinek a sztorija végére pont került a negyedik részben, és állítólag a színész szabályosan könyörgött, hogy az legyen a lezárás, amit láthattunk.

Kommentek

A John Wick 4-nek eredetileg teljesen más befejezést szántak, és csak "magunknak" köszönhetjük, hogy a film végül "kétértelműen" zárult

Spinoffokkal biztosan folytatódik a John Wick-franchise, melynek negyedik felvonása tavasszal kétségek között hagyta a közönséget a homályos fináléval.

Kommentek

Így "vágták le" Keanu Reeves ujját a John Wick 4-ben, és ettől a vicces módszertől a sztár totál ki volt akadva

A John Wick: 4. felvonásban a címszereplő végre kiteljesíthette a bosszúját, de ennek ugye ára van, többek között az ujja. Az ujjlevágást egészen vicces módszerrel valósították meg a forgatás során.

Kommentek

"Hihetetlenül undorító": Oliver Stone darabokra szedte a John Wick 4-et, ami szerinte már nem is film, hanem videójáték

Oliver Stone egy interjújában elárulta, hogy látta a John Wick 4-et, és hát fogalmazzunk úgy, hogy egy cseppet sem volt elégedett vele.

Kommentek

Látni akarjátok a John Wick 4. majdnem 4 órás változatát? A producer óvva int tőle, és erre jó oka van

A John Wick: 4. felvonás így is elég hosszú, majdnem három órát követel az életünkből, de az első vágás négy órás lett volna, ami a producer szerint is unalmas, ne akarjuk látni.

Kommentek

A John Wick-filmek rendezője elárulta, hogy melyik karaktert látná a legszívesebben egy önálló filmben

Mivel a John Wick-franchise elképesztően sikeres, elég nagy rá az esély, hogy spinoffokkal bővítik ezt az univerzumot, főleg, hogy az Ana de Armas főszereplésével készült Balerina már úton is van...

Kommentek

Ilyen pofás ajándékkal lepte meg Keanu Reeves a John Wick 4. kaszkadőreit

Keanu Reeves kedves ember hírében áll, és ez abban is megnyilvánult, hogy busásan megajándékozta azokat, akik nélkül a John Wick: 4. felvonás nem jöhetett volna össze: a kaszkadőröket.

Kommentek

"Nem biztos, hogy bármely más producer mosolyogna": A John Wick 4. rendezője beszámolt a film alternatív befejezéséről és arról, hogy sikerült keresztülvinnie az eredetit

A John Wick: 4. felvonás nagy sikerrel nyitott a mozikban, és bizonyára a lezárás is okozott meglepetéseket a nézőknek. Chad Stahelski elárulta, hogyan tudta erre rávenni a stúdiófejeseket, meg azt is, hogy van egy alternatív változat.

Kommentek

Így valósították meg azt az elképesztő, sok-sok lépcsősoron történő zuhanást a John Wick 4. fináléjában

Digitális rásegítés nélkül, alaposan megtervezett koordináció segítségével forgatták le a John Wick 4. egyik legrázósabb jelenetét, melynek kivitelezéséről az alkotók árultak el részleteket.

Kommentek

A John Wick-filmek producere szerint további spinoffokra is számíthatunk: Akár még azt is megtudhatjuk, honnan jönnek azok a gyilkolásra kiképzett kutyák

Két bemutatás előtt álló spinoff már készült a John Wick-franchise-hoz, de a frissen bemutatott 4. felvonás után a producerek még nagyobb lendülettel vetik bele magukat az ötletelésbe arra nézvést, hogy hogyan lehetne tovább bővíteni ez az abszurd, véres világot.

Kommentek

John Wick-kisokos: Megmagyarázzuk a 4. rész végét és feltárjuk, milyen irányba mehet tovább a franchise

Végre a mozikba került a John Wick: 4. felvonás, amelynek hossza is azt sejteti, hogy ez egy mindent eldöntő küzdelem. Mivel a film lezárása több kérdést felvet a franchise jövőjével kapcsolatban is, ezért cikkünkben kicsit körbejárjuk a végkifejletet.

Kommentek

VIDEÓ: Valaki a valóságban is megcsinálta John Wick golyóálló öltönyét, és működik!

A John Wick: 4. felvonás már megtekinthető a mozikban, és ha hülyeségnek tartanánk, hogy golyóálló öltönyök tűnnek fel benne, akkor nézzük csak meg a videót arról, ahogyan a valóságban is elkészítenek és tesztelnek egy ilyet!

Kommentek

A John Wick 4. rendezője pontosan úgy reagált a film hosszát kritizálókra, mint ahogy James Cameron azokra, akik beleszálltak az Avatar 2. bő háromórás játékidejébe

A franchise leghosszabb darabja lett a John Wick.: 4. felvonás, és Chad Stahelski nem tartja teljesen jogosnak azoknak a panaszait, akik a terjedelem miatt zsörtölődnek, viszont van számukra és jó híre.

Kommentek

10 játék, amiben John Wicknek érezhetjük magunkat

A negyedik John Wick-film bemutatását követően szögre akasztja öltönyét Keanu Reeves bérgyilkosa, legalábbis egy időre biztosan. Úgyhogy ajánlunk nektek néhány játékot, melyek visszaadják az akcióhős életérzését.

Kommentek

"Kib*szott szívás": Keanu Reeves elárulta, hogy valaki komolyabban megsérült miatta az egyik John Wick-film forgatásán

Már megtekinthető a John Wick: 4. felvonás a mozikban, és az csak természetes, hogy egy ilyen akciófilm forgatásán lesérülnek az emberek: Keanu Reeves beszélt is általában a John Wick-forgatások baleseteiről, amelyek közül egy az ő hibája volt.

Kommentek

"Nekünk annyi" - mondta Chad Stahelski, mikor azzal szembesült, hogy a John Wick 4. első vágása közel négyórás lett

A 4. felvonás az eddigi leghosszabb John Wick-film, de az első változatnál még így is egy órával rövidebb. A rendező és a vágó arról beszéltek egy interjúban, hogy mire ügyeltek a rövidítés során.

Kommentek

A franchise legerősebb nyitányára számíthat a John Wick 4. a szakértők előrejelzése szerint

John Wick negyedik, egyelőre utolsó döngetése hamarosan elkezdődik a mozikban, és a szakértők szerint minden korábbi epizódénál erősebb nyitóhétvégét várhatunk a filmtől.

Kommentek

Keanu Reeves és a John Wick 4. rendezője egyaránt gyönyörű szavakkal búcsúztatta Lance Reddicket a film premierjén

A John Wick: 4. felvonás premierje sajnos szomorúra sikeredett, hiszen váratlanul elhunyt a Charont megformáló Lance Reddick, akit Keanu Reeves és Chad Stahelski egyaránt gyönyörű szavakkal búcsúztatott el.

Kommentek

VIDEÓ: A leghosszabb és a legjobb? - John Wick: 4. felvonás kritika

Eljött hát a nagy leszámolás ideje, John Wick felszabadíthatja magát egy minden eddiginél monumentálisabb, az egész világon átívelő akció során. De vajon maradt még erő a Keanu Reeves karakterében és ebben az akciófilm-sorozatban? Kritikánkból kiderül.

Kommentek

KRITIKA: John Wick - 4. felvonás, avagy az eddigi leghosszabb, de a legjobb is?

Eljött hát a nagy leszámolás ideje, John Wick felszabadíthatja magát egy minden eddiginél monumentálisabb, az egész világon átívelő akció során. De vajon maradt még erő John Wickben: a karakterben és ebben az akciófilm-sorozatban?

John Wick: 4. felvonás (2024)

FAQs

Is John Wick 4 streaming anywhere? ›

Streaming on Roku. John Wick: Chapter 4, a crime movie starring Keanu Reeves, Donnie Yen Ji-Dan, and Bill Skarsgård is available to stream now. Watch it on STARZ, DIRECTV, The Roku Channel, ROW8, Fandango at Home, Prime Video or Apple TV on your Roku device.

Is John Wick: Chapter 4 the last one? ›

Sequel. By 2023, Lionsgate CEO Jon Feltheimer confirmed that a fifth film was being developed alongside John Wick: Chapter 4.

What was the point of Mr. Nobody in John Wick 4? ›

Nobody ends up saving him more often and becomes an ally, providing comic relief and a potential spinoff opportunity. Mr. Nobody's motivation to kill John Wick is solely to collect the highest bounty, and he respects John Wick enough to keep him alive, ultimately helping him in the end.

Is John Wick 4 on HBO Max? ›

WILL JOHN WICK: CHAPTER 4 BE ON HBO MAX? No, John Wick: Chapter 4 will not be on HBO Max since it's not a Warner Bros. movie.

Is John Wick on Amazon Prime for free? ›

Don't want to sign up for Peaco*ck? You've still got a couple of options to watch the first three John Wick movies. Another way to watch John Wick movies online is to rent or buy each one through Amazon Prime Video, where each movie costs $3.99 to rent or $7.99 to buy.

Will John Wick 4 come to Netflix? ›

Unfortunately, viewers in the US cannot watch John Wick: Chapter 4 on Netflix.

Is John Wick 5 confirmed? ›

John Wick 5 is in development, with Chad Stahelski working on the story. While a release date is yet to be confirmed, the cast is expected to include Keanu Reeves, Ian McShane, and Laurence Fishburne. The plot remains a mystery, but fans can expect more adrenaline-fueled action from the legendary hitman.

Is Winston John Wick's dad? ›

Fictional character biography. John was born Jardani Jovonovich in a Padhorje village somewhere in the Byelorussian SSR of the Soviet Union to a Ruska Roma family on September 2, 1964. He was orphaned at a young age before being taken in by an old friend of his father, Winston, who would eventually become John's mentor ...

Who is Keanu Reeves' daughter? ›

How did Caine lose his eyes? ›

It's implied that Caine's blindness was part of his deal for retirement, similar to how the Marquis Vincent de Gramont forced Mr. Nobody to maim his own hand as part of their deal. When asked about it, Caine states that the High Table didn't take his eyes, but rather that Caine gave them to the High Table.

What could John Wick 5 be about? ›

What was the purpose of the black guy in John Wick 4? ›

Out-of-universe

"You hit my puppy." Mr. Nobody, also known as The Tracker, is a highly skilled assassin, freelance professional tracker, and bounty hunter who offered his services to the Marquis. His main goal was to collect an enormous bounty by tracking down and eliminating John Wick.

Can I watch John Wick 4 without watching 1 and 2? ›

I think you'd miss out on the backstory on some of the relationships and why they exist. But it is a masterpiece as a standalone movie and watching it will convince you to watch the first 3 movies.

Is John Wick 4 on Hulu? ›

Watch John Wick: Chapter 4 Streaming Online | Hulu (Free Trial)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 6614

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.